somersby-kruska-largeOdabirom hrvatskih ljubitelja Somersbyja lansiran je novi okus kruške koji će, zajedno s okusom jabuke, osvježavati dobru zabavu i opuštanje u društvu.

Uz Somersby Apple cider, hrvatski će fanovi ovog kozmopolitskog pića od sada uživati i u novom, finom okusu kruške. Hrvatski su ljubitelji Somersbyja u 300 lokala diljem Hrvatske imali priliku između kruške, brusnice i bazge izabrati novi okus.

Njima su se pridružili brojne poznate osobe na raznim događanjima i Facebook fanovi, a zajednički favorit koji je osvojio najviše lajkova – kruška – upravo je lansiran na hrvatsko tržište.

Fini omjer voćnog vina i soka od kruške, uz blagi dodatak šećera i prirodne arome u kombinaciji s nježnim mjehurićima, čine Somersby Pear cider pravim osvježenjem bogatog okusa.

Kao i Somersby od jabuke, i Somersby kruška namijenjen je dinamičnim, društvenim ljudima sa stilom, pa će biti rado viđen gost na brojnim društvenim događanjima.

Idealan je za opuštanje s prijateljima nakon posla ili predavanja na fakultetu, uz lagani ručak ili kao osvježenje za večernji izlazak.

Uz 4,5 posto alkohola, 59 kcal na 100 ml, fini okus kruške do punog izražaja dolazi kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši s puno leda.

Somersby cider od jabuke i kruške na hrvatskom je tržištu dostupan u nepovratnoj staklenoj boci i limenci od 0,33 l. Preporučena cijena u dućanima mu je 8,99 kuna.