ledo-sladoledi-midiInovativan pristup, moderna tehnologija i kvaliteta sirovina – to su temelji na kojima Ledo gradi svoju uspješnu strategiju osvajanja i zadržavanja izuzetno jake i stabilne pozicije u regiji, ali i ostatku svijeta.

Prema istraživanju Euromonitora, Ledo čvrsto drži visok udjel na tržištu cijele Adria regije.

Na svjetskoj razini Ledo je prepoznat kao dobar partner i ima jako dobru suradnju s nekim od najpoznatijih svjetskih kompanija, te bilježi godišnji rast izvoza 30% na tržištima izvan regije.

Kako su se pohvalili na korporativnim stranicama Agrokora, značajno priznanje za Ledo došlo je i iz Mintela, svjetski poznate globalne kompanija za business intelligence, koja je objavila opsežnu analizu portfelja Ledo proizvoda s posebnim naglaskom upravo na inovacije.

A među inovacijama ove sladoledne sezone izdvaja se Hešteg, sladoled na dva štapića, jedinstven po svom obliku u svijetu.

Nova sladoledna sezona bit će u znaku inovacija u vrlo širokom asortimanu za sve skupine vjernih Ledo potrošača.

– Pripremili smo se bolje nego ikad i izrazito smo optimistični, a osobno vjerujem da ćemo ove godine  srušiti sve rekorde i tako ostvariti najbolju godinu do sad. Optimizam gradimo na brojnim inovativnim proizvodima, ciljamo nove potrošačke niše i uvodimo nove kategorije. Na tržištu otvaramo sladolednu sezonu s 44 nova sladoleda, izjavila je Ana Štebih, direktorica marketinga i razvoja Ledo d.d.

Ledo u svom cjelokupnom asortimanu ima čak 210 različitih sladoleda, a  trećinu svoje proizvodnje izvozi na više od dvadeset stranih tržišta u Europi, Africi i Aziji. (liderpress.hr)