Ledo Medo troje najsretnijih vodi na putovanje iz snova

Završetkom nagradne igre “Ledo Medo putuje”, troje najsretnijih osvojilo je putovanje iz snova u organizaciji Atlasa te bogati iznos na potrošačkoj kartici Hypo–Alpe–Adria banke, priopćeno je iz Leda.

Sretni dobitnici tako imaju jedinstvenu priliku uživo istražiti područja o kojima su do sada imali prilike čitati na sličicama i Ledovoj karti svijeta.

Sretna Mirjana Turalija iz Osijeka osvojila je putovanje u vrijednosti od čak 25.000 kn te još dodatnih 25.000 kn na potrošačkoj kartici Hypo Alpe Adria banke.

Druga dva putovanja u vrijednosti od 15.000 kn odnosno 10.000 kn također su dočekala svoje sretne dobitnike u Varaždinu i Pregradi. Za osvajanje ovih, kao i drugih bogatih nagrada, u ukupnom fondu koji je iznosio više od 100.000 kn bilo je potrebno samo uživati u “Ledo Medo putuje” sladoledu te poslati tri bar koda s proizvoda.

Edukativno – zabavna nagradna igra “Ledo Medo putuje” sve obožavatelje sladoleda pretvorila je u male istraživače koji su se uz sličice iz sladoleda i poster sa zemljopisnom kartom mogli poigrati s prijateljima te upoznati najzanimljivije države i životinje na svijetu pa su na ovaj način spojili zabavu i znanje.