Nadaleko poznate Gavrilovićeve salame od sada se mogu pronaći i u kremastom izdanju. Namazi s komadićima Zimske, Čajne i Srijemske upotpunjuju raznoliku obitelj Gavrilovićevih proizvoda te su kao stvoreni za gurmane koji konkretno jedu i dugo pamte

Kada bismo organizirali izbor za najpopularniji namaz, prvo mjesto bi sigurno odnijela Gavrilovićeva pašteta. Izvorna receptura starih Gavrilovićevih majstora dala je pašteti  prepoznatljiv okus i miris, a nama naklonost istinskih gurmana staru tri stoljeća. I kada pomislite da ne može bolje,donosimo novu delikatesu.

Ljubitelji Gavrilovićevog povijesnog namaza mogu uživati i u namazima s komadićima naših legendarnih salama Zimske, Čajne i Srijemske koje sjajno upotpunjuju našu raznoliku obitelj kvalitetnih proizvoda. Mesni namazi svojom posebnom, kremastom teksturom i komadićima nadaleko poznatih salama predodređeni su postati glavna zvijezda svakog obroka te okupiti sve generacije gurmana koji konkretno jedu i dugo pamte.

Stoga izaberite svoj omiljeni okus, pripremite fini, hrskavi kruh ili salatu i priredite vašim osjetilima praznik za nepce. I bit će odličan, jer od Gavrilovića je!

PROMO