lenor-fresh-1lPonuda Lenor omekšivača za rublje sastoji se od tri linije proizvoda: klasične, Aromatherapy i Parfumelle.

Klasična linija obuhvaća pet mirisnih varijanti i namijenjena je za cijelu obitelj. S druge strane, Aromatherapy i Parfumelle sadrže senzualnije mirise za potrošače koji vole intenzivnije mirise na svojoj odjeći. Aromatherapy nudi šest različitih mirisa, dok Parfumelle uključuje četiri mirisne varijante.

Najprodavanije varijante Lenora su Spring i Summer iz klasične linije, Fresh i Relaxed iz linije Aromatherapy te Magnifique iz linije Parfumelle.

Iz Procter & Gamblea ističu kako Lenor zauzima oko 20-25% udjela na hrvatskom tržištu omekšivača, a može ga se pronaći na policama svih vodećih trgovačkih lanaca.

Potrošačima preporučuju Lenor zbog visoke kvalitete i čestih inovacija, kojima se postiže bolji osjećaj mekoće i dugotrajne svježine, te široke palete mirisa za svačiji ukus.

“Trgovcima bismo Lenor preporučili zbog istih razloga, jer vjerujemo da i oni žele svojim kupcima pružiti visoku kvalitetu i najpopularnije marke proizvoda u kategoriji”, kaže Roberta Čirjak iz P&G-a.

U posljednje dvije godine ponuda Lenora je značajno proširena. Početkom 2009. uvedene su mirisne kapsule koje omogućavaju dugotrajniji miris tkanine, a odlažu se na rublje prilikom ciklusa ispiranja te oslobađaju kasnije, tijekom nošenja odjeće, pružajući tako dugotrajniji miris.

Potom je Lenor prvi na tržištu uveo liniju Parfumelle, nadahnutu francuskim parfemima, koji u svojim mirisnim kapsulama sadrže kapi parfema pružajući posebno intenzivno iskustvo mirisa.

Prošle godine obnovljena je i formula klasične linije, a prije nekoliko mjeseci dodani su novi mirisi u kolekciju Parfumelle (Mysterieuse i Intriguante).

Pri njihovom oblikovanju u potpunosti su se slijedili principi piramidalne strukture koja se primjenjuje pri izradi parfema. Svaki se dio mirisa – gornje, srednje i bazne note – s vremenom otpušta.

“Ova inovacija podržana je višemjesečnom multimedijalnom kampanjom. No, tu nije kraj, te u nadolazećim mjesecima planiramo još zanimljivih novosti za naše potrošače”, poručuju iz ovog proizvođača.