libero-pelene-comfort-fit-12-22Libero pelene na hrvatskom su tržištu dostupne u šest varijanti prilagođenih uzrastu i težini djeteta, a najpopularnija te ujedno i najprodavanija varijanta je Libero XL (veličina 6).

Distributer proizvoda pod ovim brendom je tvrtka AWT International iz koje navode kako se Libero pelene mogu pronaći u gotovo svim trgovačkim lancima u Hrvatskoj, ali da još uvijek nemaju podatke o aktualnom udjelu koji na tržištu zauzima ovaj brend.

Trgovcima preporučuju Libero jer se radi o jednom od najzastupljenijih robnih marki pelena u Hrvatskoj.

“Kako bi povećali prepoznatljivost brenda na tržištu, konstantno ulažemo u marketinške akcije i promocije na prodajnim mjestima. Iz tog razloga, a i zbog činjenice da je broj zadovoljnih kupaca Libero pelena u stalnom porastu, očekujemo i kontinuirani rast udjela na tržištu”, kaže Ana Ivančević, Product Manager.

Maksimalna prirodnost, maksimalna mekoća i maksimalna sloboda kretanja za dijete argumenti su zbog kojih ove pelene preporučuju potrošačima.

“Libero pelene su pažljivo dizajnirane i testirane da zadovoljavaju najviše standarde tako da kupci Libero pelena mogu uštedjeti novac bez žrtvovanja kvalitete. O svim planiranim prodajnim akcijama kupci će pravovremeno biti obaviješteni putem promotivnih materijala”, navodi Ivančević.