Lidl: Bicikliranje je zakon

Ne propustite ovotjednu Lidlovu ponudu gdje možete pronaći biciklističke kacige za djecu i odrasle, led svjetiljke za bicikl, dječju sjedalicu za bicikl, razne torbe i biciklističke ruksake, montažni stalak za bicikl, navlake za sjedalo...

U svim Lidlovim trgovinama od 28. ožujka možete pronaći opremu za svoje omiljene ljubimce na dva kotača. “Uživanje u prirodi i na svježem zraku dovoljan su razlog da već ove sezone odaberete bicikliranje za omiljenu sportsku aktivnost koja pruža nezaboravan doživljaj. Ako želite u svoju dnevnu rutinu uklopiti neku aktivnost – bicikliranje je idealno rješenje jer je, između ostalog, i oblik prijevoza, a dovodi vas u formu i pomaže okolišu”, poručuju iz Lidla.

Uživanje u vožnji biciklom namijenjeno je svim uzrastima, a odlična je zabava za cijelu obitelj. Lidl Hrvatska poznat je po tome da podržava i potiče sport i zdravi način života, stoga često u ponudi ima razne proizvode za sport i rekreaciju. Ne propustite ovotjednu Lidlovu ponudu gdje možete pronaći biciklističke kacige za djecu i odrasle, led svjetiljke za bicikl, dječju sjedalicu za bicikl, razne torbe i biciklističke ruksake, montažni stalak za bicikl, navlake za sjedalo, računalo za bicikl, zračnu pumpu i ostalu opremu uz koju će vaša sljedeća vožnja biti još ugodnija.