Lidl donirao devet udruga na širem zagrebačkom području

Centar_Velika Gorica (2)Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove godine nastavlja s donacijskim programom zaposlenika “Više za zajednicu!”.

Nedavno je tako uručeno čak devet donacija na širem zagrebačkom području: Hrvatska udruga za neurofibromatozu – HUN u Zagrebu, Kuća Sveti Vinko Paulski u Oborovu, Nogometni klub Dugo Selo Limači, KBC Rebro – dječji odjel kardiokirurgije u Zagrebu, Osnovna škola Nad lipom Zagreb, Dječji vrtić Pčelica Zagreb, Udruga invalida Samobora i Svete Nedelje, Dječji vrtić Špansko Zagreb i Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.

Donacije su predsjednicima udruga simbolično uručili Lidlovi zaposlenici koji su ove udruge i nominirali: Iva Hasagić, Marija Ribić, Ivana Odobašić, Tamara Stepan, Mirela Josipović, Daliborka Cvjetanović, Matija Ruklić, Davor Bakmaz i Andrijana Jurić.

DV Pcelica (8)Oni će, kao i ostali Lidlovi zaposlenici koji su sudionici ovog donacijskog programa, dobiti mogućnost da radni dan, umjesto na poslu provedu volontirajući u udruzi ili instituciji koju su predložili za donaciju.

Lidlov projekt “Više za zajednicu!” vrijedan je pola milijuna kuna te će Lidl u ime svojih zaposlenika ove godine uručiti čak 88 donacija.