lidl-trgovina-wideTvrdnje po kojima je Lidl odustao od gradnje trgovačkog centra u Delnicama ne odgovaraju istini, na upit Novog lista odgovoreno je iz Službe odnosa s javnošću tog uglednog trgovačkog lanca.

U odgovoru na upit Lana Golubić, voditeljica odnosa s javnošću, piše kako Lidl Hrvatska namjerava krenuti u izgradnju trgovine u Delnicama te kako planovi nisu obustavljeni: “U tijeku su manje izmjene dokumentacije, zbog čega u ovom trenutku ne možemo govoriti o točnom datumu početka gradnje, kao i rokovima unutar kojih očekujemo njihov završetak.”

Trgovina u Delnicama, kao i preostale Lidl trgovine diljem Hrvatske, bit će izgrađena temeljem poštovanja svih europskih standarda kvalitete propisanih za izgradnju maloprodajnih trgovačkih centara, a posebna pažnja bit će posvećena konceptu niskoenergetske potrošnje i ekološkim standardima.

Kupcima će na raspolaganju biti asortiman sačinjen od 50 posto domaćih proizvoda, a ujedno bit će to i tradicionalno najpovoljniji asortiman na hrvatskom tržištu – uz svakodnevno svježe meso, voće i povrće, te pekarske proizvode, stoji u odgovoru. (Novi list)