Paški sir, Istarska kobasica, Bakalar na bijelo s maslinovim uljem i druge autohtone delicije od ovog tjedna dostupne u Lidlu

Robna marka Okusi zavičaja trgovačkog lanca Lidl Hrvatska od ovog je tjedna bogatija za desetak novih proizvoda, priopćeno je iz ovog diskontnog trgovca. Inače, riječ je o autohtonim proizvodima iz svih hrvatskih krajeva koje je Lidl javnosti predstavio u listopadu prošle godine.

Projekt je ovo kojim je Lidl podržao domaće proizvođače, a linija Okusi zavičaja, koja obuhvaća suhomesnate, riblje i mliječne proizvode, kruh i tjesteninu, voće i povrće, med i ulje, sada broji više od 70 proizvoda koji su kupcima dostupni u svim trgovinama Lidla diljem Hrvatske.

U okviru ove linije na policama Lidla se od ovog tjedna mogu pronaći delicije kao što su: Paški sir, Pašta fažola, Grah s kobasicom, Istarska kobasica, Bakalar na bijelo s maslinovim uljem, Tuna fileta u maslinovom ulju, Kukuruzno brašno, Šurlica ili Krpica, Jadranske lokarde, Svježi sir ili pak domaći Jabučni ocat.

Linija proizvoda Okusi zavičaja i dalje će se proširivati, kažu u Lidlu.