Saponia plasira na tržište robnu marku proizvoda za strojno pranje posuđa Likvi automat koja obuhvaća dvije linije tableta za strojno pranje: Likvi automat Multipower All in 1 i Likvi automat Classic te dodatke pri strojnom pranju posuđa.

Likvi automat Multipower All in 1 tablete dostupne su u pakiranjima od 15, 30, 42 i 60 komada, a najprodavanija su manja pakiranja.

Likvi automat Classic tablete najbolje rezultate postižu korištenjem dodataka pri strojnom pranju Likvi automat Soli i sredstva za strojno ispiranje Likvi automat Crystal Shine.

Na tržištu su prisutna u pakiranjima od 30, 100 i 120 tableta, a u ovoj liniji najprodavanija su velika pakiranja.

Iz Saponije ističu kako u zadnjih nekoliko godina, čak i u uvjetima recesije, Likvi automat tablete za strojno pranje imaju znatan rast ukupne prodaje što se postiže aktivnim pristupom na mjestu prodaje, akcijskim prodajama i ponudom promotivnih pakiranja.

“Za sljedeću godinu pripremamo novitete u asortimanu koji će zasigurno privući i nove potrošače. Kako bismo osigurali daljnji rast prodaje i povećanje tržišnog udjela, također planiramo brojne prodajne i marketinške aktivnosti kojima ćemo podržati ovaj asortiman proizvoda”, poručuju iz osječke tvrtke.