lucija-ivan-podravka-001Tisuće dječaka i djevojčica maštaju o tome da uđu u svlačionice svojih sportskih idola, da se upoznaju s popularnim zvijezdama, slikaju sa slavnima… Samo rijetkima se takvi snovi i ostvare.

Lucija Vuković iz Šibenika i Ivan Vujević iz Rijeke mogu se ubrojiti među malobrojne koji su najskrovitije želje pretvorili u stvarnost.

Prošlogodišnji pobjednici Lino višebojca poželjeli su prisustvovati utakmici Tottenhama i upoznati igrače popularnih Spursa, predvođene hrvatskim reprezentativcima Modrićem, Pletikosom, Ćorlukom i Kranjčarom.

Podravka, Sportske novosti i HT omogućili su im i više od toga. Osim na utakmicu Premiershipa protiv West Hama koju su pratili iz VIP lože, Ivana i Luciju odveli su i u kamp Tottenhama. Tu su upoznali Balea, kojeg je Vedran Ćorluka kao pravi domaćin izvukao s masaže čim je čuo da ga Lucija obožava, dobili potpise od Croucha, Ekotta, Kinga, slikali se sa slavnim menadžerom Harryem Redknappom, popričali s Lukom Modrićem o njegovim iskustvima s Lino višebojca u Umagu, primili navijačke savjete od Stipe Pletikose i družili se s Nikom Kranjčarom.

S novinarkom Sportskih novosti koja je pripremala veliku reportažu o ostvarenju dječjeg sportskog sna, posjetili su usto i znamenitosti Londona, oduševivši se zgradom Parlamenta, Big Benom i Buckinghamskom palačom.

Baš kao i prijašnji pobjednici Lino višebojca Josip Lotar, koji je prisustvovao utakmici Lige prvaka u Barceloni gdje se susreo sa svojim idolom Messijem i Stipe Božiković iz Jelse, koji je pratio finale Europske lige u Hamburgu i družio se s rukometašima Vorijem, Duvnjakom i Lackovićem, Ivan i Lucija zauvijek će pamtiti da im je Lino omogućio ostvarenje najvećih snova.