Dok većina u gradu na ekstremnim vrućinama traži hlad, zabava se seli na Jadransku obalu, a Cockta groznica zatrest će gradove duž cijele obale. No, pravi tulum očekuje se na hrvatskoj Ibizi, Papayi na Zrću, nezaobilaznom mjestu dobre zabave.

cockta-ljetni-party-srpanj-2012-midiMjesto gdje glazba nikada ne prestaje, poprište je nezaboravnih beach partyja, gdje na tisuće mladih iz godine u godinu uživaju u vrhunskim tulumima, koktelima, moru, ekipi i vrhunskoj glazbi, a doživljene anegdote prepričavaju se još dugo vremena.

Ovaj klub tijekom godina postao je centar dobrog provoda, neiscrpan izvor zabave i obavezna destinacija najboljih domaćih i svjetskih DJ imena.

Stotine tisuća zadovoljnih gostiju može potvrditi kako je Papaya doista jedno od najboljih mjesta za ljetne zabave na otvorenom u cijelom svijetu.

Tako će u četvrtak, 12. srpnja, u Papayi nastupiti jedan od najpoznatijih i najboljih regionalnih klupskih bendova – Makao band.

Bend je postao sinonim za atmosferu prema kojoj nitko nije ravnodušan, a koji publici približavaju živu izvedbu Guette, Moloka, Moralesa, Sinclaira…

Promjene koje je Makao donio u odnosu na sve što je do sada postojalo na clubbing sceni je 100% live house izvedba. Makao otvara vrata svima koji su poželjeli doživjeti i osjetiti odličan house i živu svirku.

Obavezne COCKTA party destinacije ovog ljeta su:

6.7.   I&D Veruda – Pula
7.7.   Marineros beach bar Lopar – Rab
12.7. Papaya – Novalja
14.7. LaS paga beach bar hotela Olimpija – Vodice
20.7. Disco plaža – Makarska
22.7. Splash beach bar hotela Amfora – Hvar
26.7. Papaya – Novalja
28.7. Mirakul Caffe – Makarska
29.7. Splash beach bar hotela Amfora – Hvar
3.8.   Jimmy Woo – Umag
4.8.   Sabbia – Crikvenica
5.8.   Splash beach bar hotela Amfora – Hvar
11.8.  Jamaica bar – Vodice
18.8. Sabbia – Crikvenica
21.9. Mansion – Zagreb