osjecko-ravlic-ljetna-rostiljada-srpanj-2012-004Mesna industrija Ravlić i Osječka pivovara organizirale su tijekom srpnja promotivne ljetne roštiljade u nekoliko hrvatskih gradova.

Završna manifestacija Ljetne roštiljade održana je 14. srpnja u Osijeku na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi. Bilo je to finale tog zabavnog gastro-glazbenog događaja koji je prethodno održan u Slatini, Virovitici i Vukovaru.

Posjećenost je bila vrlo velika, nekoliko tisuća ljudi kušalo je mesne specijalitete mesnice Ravlić i Osječke pivovare te uživalo u nastupu izvrsnog tamburaškog sastava Ravnica. Svojim dosjetkama nazočne je uveseljavao voditelj Željko Lončarić Žec, a posebni gosti bili su O.K. Club i talentirani mladi pjevač Zoran Mišić dodajući događaju rokerski štih.

Posjetitelji su s nestrpljenjem očekivali izvlačenje privlačnih nagrada, a glavnu nagradu – ljetovanje za dvije osobe, 7 polupansiona u hotelu Alem u Baškom Polju, koju je osigurao sponzor A.P.P. d.d., osvojila je Zorica Marović iz Slatine.

Drugu nagradu – poklon bon salona namještaja Dora u vrijednosti 2 tisuće kuna osvojio je Zdravko Kiziva iz Slatine, a pakete delikatesnih proizvoda Mesnica Ravlić dobili su Ana Rajaković iz Valpova te Josip Žigić i Tena Mirinić iz Osijeka.

Izvrstan odziv posjetitelja, veselo ozračje, ukusna hrana i mnogo pjesme, plesa i dobrog raspoloženja najbolji su poticaj organizatorima Ljetne roštiljade da nastave organizirati slične manifestacije uz nove nagradne igre i dobru zabavu.

Ljetna roštiljada uz Ravlić i Osječko započela je u Slatini u ugodnom okružju ispred slatinskog paviljona u parku. Posjetitelji su u hladu drveća i suncobrana mogli kušati proizvode mesnica Ravlić i Osječke pivovare po promotivnim cijenama. Pripadnici svih generacija uživali su u hrani, piću i vedroj atmosferi koju su stvarali voditelj Željko Lončarić i ponajbolji tamburaški sastav u Hrvatskoj – TS Ravnica, a oni najhrabriji dobili su priliku osvojiti vrijedne poklon pakete u nagradim igrama.

Ljetna roštiljada uz Ravlić i Osječko u Virovitici je održana u parku ispred Gradskih bazena pa su posjetitelji mogli isprobati kvalitetu Ravlićevih proizvoda s roštilja te se osvježiti Osječkim pivom ili u vodi ugodne temperature u bazenima.

Ljetna roštiljada uz Ravlić i Osječko u Vukovaru je održana na trgu Franje Tuđmana. Novi i lijepi trg tik uz Dunav ugostio je velik broj građana. Kao i u Slatini i Virovitici, posjetitelji su imali priliku degustirati proizvode po promotivnim cijenama.