logiko-small-midi1Na tematskoj sjednici Gospodarskog vijeća HGK – Komore Zagreb, koja će se u proširenom sazivu održati 14. lipnja 2012. u Velikoj dvorani HGK – Komore Zagreb u Draškovićevoj 45 u Zagrebu, poduzeće Logiko predstavit će svoj model za povećanje konkurentnosti pojedinog poduzeća ali i cjelokupnog gospodarstva, najavili su danas iz Logika.

U okviru teme “Podizanje konkurentnosti proizvodnje – moderni koncepti” uvodno izlaganje održat će Antonio Zrilić, član uprave za strategiju i razvoj tvrtke Logiko d.o.o. iz Zagreba, i Mario Orač, direktor proizvodnje tvrtke Končar – mk iz Zagreba.

Zrilić će predstaviti model Logiko akademije koji se sastoji od tri programa: Proizvodne akademije, Akademije za upravljanje procesom nabave te Akademije za efikasno upravljanje skladištem.

Predavači će u svom izlaganju poći od analize uzroka pada industrijske proizvodnje u Hrvatskoj i njezine ograničene konkurentnosti na svjetskom tržištu te će, preko pregleda najpoznatijih metodologija podizanja konkurentnosti poduzeća i međusobne ovisnosti efikasnosti, kvalitete i troškova proizvodnih procesa, zaključiti s praktičnim pristupom podizanju kvalitete i konkurentnosti.