lola-lady-ultra-normalTvrtka Lola Ribar u svojoj paleti proizvoda pod brendom Lola lady nudi nekoliko vrsta higijenskih uložaka među kojima se ponajprije izdvajaju Lola lady specijal i Lola lady plast klasični higijenski ulošci u pakiranju od 10 komada.

Posebno su pogodni za žene s osjetljivom kožom, za rodilje te žene koje imaju ginekoloških problema uvjetovanih korištenjem neadekvatnih uložaka od umjetnih materijala.

Linija Lola lady sensitive spoj je modernog i kvalitetnog te kroz tu liniju na tržištu se nude četiri vrste proizvoda: Lola lady sensitive aloe vera u pakiranju od 10 komada – single pack, Lola lady sensitive kamilica u pakiranju od 10 kom – single pack, Lola lady sensitive soft u ekonomičnom pakiranju od 20 komada te dnevni higijenski ulošci Lola Lady Sensitive Slip namijenjeni svakodnevnoj upotrebi koji dolaze u pakiranju od 30 komada.

lola-lady-slipIzrađeni od prirodnih materijala nježna su i prozračna svakodnevna zaštita. Higijenski ulošci iz nove linije Lola lady Ultra dostupni su u dvije varijante: Lola lady Ultra Normal single pack od 10 komada i Lola lady Ultra Super single pack od 9 komada.

“Proizvodi Lola Lady dostupni su u svim trgovačkim lancima i drogerijama. Budući su dugo na tržištu, dobro su poznati krajnjem korisniku koji je u njima prepoznao kvalitetu domaćeg proizvoda pa su njihovi izvrsni prodajni rezultati neupitni”, kaže Renata Vranešić, Sales Manager, te dodaje kako će kroz 2012. godinu raditi na ekstenziji linije sukladno zahtjevima tržišta. “Stoga kao novost mogu najaviti skori plasman na tržište higijenskih uložaka Lola lady ultra u duo pack pakiranju.”