MAGGI je u Hrvatskoj prisutan u kategoriji dehidriranih juha, kocki za juhu kao i drugih kulinarskih proizvoda.

Ponuda dehidriranih juha iz MAGGI asortimana na našem je tržištu vrlo raznovrsna, ističu u Nestléu, a ponuda se neprestano prilagođava željama i ukusima lokalnih potrošača.

Upravo zato su početkom listopada lansirane dvije nove juhe – MAGGI “Hello Kitty” i MAGGI “Spiderman”.

Time je postojeći portfelj dječjih juha dodatno osnažen, a čine ga najprodavanija dječja juha na tržištu MAGGI ABC juha i Vesela juhica.

Nove MAGGI juhice laganog okusa sadrže male komadiće povrća i zabavne oblike tjestenine povezane s današnjoj djeci najdražim crtanim likovima.

Osim zanimljivih oblika tjestenine, nove MAGGI juhe imaju i smanjen sadržaj soli što ih čini posebno prilagođenima ukusu najmlađih potrošača. Iz Nestléa poručuju kako će lansiranje novih MAGGI dječjih juha biti podržano kroz televizijsku kampanju, kao i brojnim aktivnostima na prodajnim mjestima.

Osim toga, u ponudi su i druge bistre juhe (Pileća, Kokošja, Goveđa) te posebno popularne MAGGI juhe s griz okruglicama. U krem segmentu MAGGI je u prvom dijelu godine lansirao nove jedinstvene proizvode na tržištu – Krem juhu od rajčice s tjesteninom i Krem juhu od češnjaka.