U svojem nizu inovacija s ciljem uživanja u hrani od koje se osjećamo odlično, koprivnička tvrtka Sana delikatese lansirala je još jednu ukusnu i posebnu slasticu bez glutena.

“Sve više roditelja danas za svoju djecu pažljivo bira deserte i slatkiše. Osim što moraju biti ukusni, važno je da imaju i neke posebne nutritivno kvalitetne karakteristike. Sana je s tom idejom pripremila Magic – jedini svježi mliječni desert bez glutena na našem tržištu”, otkrila nam je direktorica poduzeća Silvija Repić, te nam otkrila planove o lansiranju ove nove slastice.

Magic je zaista nešto posebno. Laganu kremu od mlijeka i sira, nježne strukture, s voćnim ili kakao punjenjem obavija fina hrskava čokolada. Sana Magic štapići dolaze u tri čarobna okusa:

• Mliječni desert s komadićima maline blagog je voćnog okusa i nježne strukture.
Laganu kremu od mlijeka i sira obavija bijela čokolada s komadićima prave maline. Nježni, voćni, osvježavajući užitak
• Mliječni desert s marelicom i mliječnom čokoladom savršeni je užitak 3 u 1 – fina krema od mlijeka i sira s punjenjem od marelice obavijena je vrhunskom mliječnom čokoladom. Pun pogodak za istančana nepca
• Mliječni desert s kakaom i lješnjakom oduševit će sve ljubitelje čokoladnih okusa.
Lagana krema od mlijeka i sira obogaćena finim punjenjem od kakaa i lješnjaka u kakao štapiću s komadićima lješnjaka. Nemoguće mu je odoljeti

Osim što će postati omiljena slastica najmlađih zasigurno mu ni odrasli neće moći odoljeti.
Ova vijest je jedna u nizu pozitivnih priča koje prate ovo mlado poduzeće. Sana je unatrag pet godina postala sinonim za inovativnost i kvalitetu na tržištu. Osim što je Sana Hummus, namaz od slanutka i sezama tržišni lider i prisutan u većini prodajnih mjesta diljem Hrvatske i Slovenije, Sana delikatese poznate su po Čipsu od jabuke s čokoladom, Ketchupu od cikle, Premium začinima za profesionalce itd. Predani tim od 11 ljudi koji vole ukusnu i zdravu hranu omogućili su uživanje u Sana proizvodima brojnim ljubiteljima diljem Hrvatske.

Magic potražite u hladnjacima Interspara, Kauflanda, Plodina, KTC-a, a uskoro i svim većim prodajnim mjestima. Preporučena maloprodajna cijena je 3,99 kuna za pakiranje od 30 g.