MALFY GIN

Naravno da su sve četiri vrste MALFY gina, uz preporuku za konzumaciju kao čisti s kvalitetnim ledom, izuzetno pogodni i za miješanje s drugim pićima u raznim koktelima kao što su "Negroni", "Pink Gin Fizz", "Italian Martini" te nezaobilazni Gin tonic

Zahvaljujući tvrtki Valentić naše je tržište od ovoga ožujka bogatije za liniju renomiranih ginova talijanskog brenda MALFY koji u posljednje vrijeme bilježi najbrži rast prodaje u Europi. Za spravljanje MALFY gina koriste se isključivo domaće talijanske sorte citrusa, bobice borovice te ostalog bilja poput korijandera, angelice, cimeta i dr. Kušali smo četiri različite vrste MALFY gina i svaka od njih ima svoju posebnost s obzirom na bilje koje u njima prevladava.

Tako je MALFY GIN ORIGINALE inspiriran planinom Monviso s čijih obronaka dolazi izvorska voda koja daje pečat ovom ginu, uz destilat bobica borovice i pet drugih biljaka. MALFY CON LIMONE gin je u kojem prevladava svježina domaćeg limuna s obale Amalfija podno Napulja uz neodoljive okuse borovice, anisa i korijandera. MALFY CON ARANCIA, u kojem dominira okus crvene naranče sa Sicilije uz još šest biljnih sastojaka, svojom crvenkastom bojom i svježinom naprosto vapi za kušanjem. MALFY GIN ROSA, spravljen destilacijom bobica borovice, sicilijanskog crvenog grejpa te domaće rabarbare uz još pet biljaka, daje fantastičan okus svježeg grejpa s bogatim i dugim završetkom na borovicu.

Naravno da su sve četiri vrste MALFY gina, uz preporuku za konzumaciju kao čisti s kvalitetnim ledom, izuzetno pogodni i za miješanje s drugim pićima u raznim koktelima kao što su “Negroni”, “Pink Gin Fizz”, “Italian Martini” te nezaobilazni Gin tonic. Više doznajte na valentic-drinks.com.