Marina Čulić Fischer preuzela je funkciju glavne izvršne direktorice digitalne agencije Proximity Zagreb. Istovremeno nastavlja obavljati dužnosti izvršne partnerice u agenciji Dialog komunikacije.

Čulić Fischer pridružila se timu agencije Proximity u siječnju 2013., postavši predsjednicom Uprave.

“Hrvatsko digitalno tržište razvija se strelovitom brzinom, ali istovremeno i sazrijeva, što znači da smo već odavno prošli fazu u kojoj je za agencijski uspjeh bilo dovoljno okupiti ljude koji su tehnološki ‘freakovi’ i izbacivati ideje za koje su agencije mislile da su ‘sexy’. Klijenti danas traže dubinsko poznavanje i strateško vođenje njiihovih brendova na digitalnim platformama, jasne procedure i strukturirane timove, a moje petnaestgodišnje iskustvo u vođenju agencijskih biznisa je vrijednost koju donosim u taj proces. Proximity je velika i ozbiljna agencija i užitak mi je preuzeti novu, operativnu funkciju”, izjavila je Čulić Fischer povodom imenovanja.

Proximity Zagreb ima 15 djelatnika, na hrvatskom tržištu djeluje od 1991. godine, a u 2013. je premašio promet od šest milijuna kuna. Upravlja digitalnim platformama za najpoznatije domaće i strane brendove kao što su adidas, American Express, Audi, Coca Cola HBC, Dukat, Galbani, HTC, Jamnica, Libresse, Orbit, Pedigree, Škoda, Whiskas i drugi.