Market Tommy, prvi opatijski supermarket tog trgovačkog lanca, jučer je otvoren u Trgovačkom centru Slatina. Tridesetak kupaca u osam ujutro pred vratima je iščekivalo otvaranje nove trgovine koja je ujedno i prvi otvoreni poslovni prostor u sklopu TC Slatina.

U novom prostoru, 173. prodavaonici Tommyja, na 500-tinjak kvadrata može se naći šaroliki asortiman robe. Supermarket zapošljava 20 djelatnika, a radno vrijeme je svakim danom od 7 do 22 sata.

“Na našim policama imamo više od 350 artikala po posebnim akcijskim cijenama, po čemu se razlikujemo od konkurencije koja ima manji broj sniženih artikala. Držimo i svježu ribu, imamo širok asortiman voća i povrća, a poseban naglasak dajemo na robne marke koje imaju najbolji omjer cijene i kvalitete, pri čemu je 70 posto naših artikala hrvatskih proizvođača”, naveli su iz Tommyja.

Tijekom prvih pet dana rada novootvorena trgovina posjetiteljima će darovati, ovisno o iznosu koji potroše, majice, pernice, kekse ili pak poklon bonove u vrijednosti od 30 kuna, istaknuli su predstavnici lanca Tommy, koji je osigurao za svoje kupce besplatan jednosatni parking u garaži Slatina uz uvjet da u marketu potroše 50 kuna.

U Trgovački centar Slatina investirano je 54 milijuna kuna, nakon što je prije šest mjeseci otvorena garaža na šest etaža s 350 parkirališnih mjesta te sada i prvi poslovni prostor – supermarket, a početkom rujna otvorit će se i prodavaonica tekstilne robe Kik.

Prema riječima vlasnika TC-a Slatina, Nediljka Brka, u planu je da svih 15 poslovnih prostora i ugostiteljski objekt budu otvoreni u studenom. (Novi list)