Suradnja između prodajnog lanca Lidl i hrvatskog brenda Matičnjak razveselit će mnoge ljubitelje hrvatskih proizvoda. Hvalevrijedan program pod nazivom “Okusi svoj zavičaj” uvrštava samo najkvalitetnije domaće proizvođače, koji se izdvajaju svojim trudom i izvrsnošću. U Lidlovu ponudu ulaze tri vrste proteinskih tjestenina, ona od sezama, lješnjaka i svima dobro poznata chia tjestenina.

Svaka od njih ima svoja hranjiva svojstva i osim što su iznimno zdrave, odličnog su okusa. Njihova glavna karakteristika su proteini koji kontroliraju apetit, povećavaju osjećaj sitosti, a mišićima pomažu u rastu i oporavku. Količina vlakana iz ovih tjestenina kontrolira razinu šećera u krvi i samim time energija je kontinuirana. Ne sadrže jaja, boje i aditive i potpuno su sigurne za sve uzraste te već za desetak minuta možete imati ukusan ručak od kojega će vaša energija biti na zavidnoj razini.

Ova uspješna suradnja između brenda Matičnjak i trgovačkog lanca Lidl svjedoči o hrvatskoj kvaliteti koju danas, više nego ikad, moramo podržavati, a domaći proizvođači bi trebali biti cijenjeni i police u trgovinama trebale bi biti ispunjene domaćim proizvodima. Lidl je ovim programom potaknuo na kupovinu i podržavanje domaćeg što je prije svega prilika proizvođačima da predstave najbolje od najboljeg.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!