Zvijezdin Servis za sendviče već je popravio brojne svjetske sendviče, a sad napokon imamo i najbolji hrvatski sendvič – Međimurcu za v pinklec. Svježi sir i vrhnje, matovilac, međimursko meso “z tiblice” – tradicionalan sastavni dio kulturne baštine međimurskog područja te Zvijezda majoneza dobitna su kombinacija okusa koja je oduševila žiri natječaja Zvijezda traži hrvatski sendvič i autorici, Tini Polanec, donijela 10.000 kuna na potrošačkoj kartici te paket Zvijezdinih proizvoda.

Na natječaj je pristiglo više od 400 recepata koji su ispoštovali geslo svih ljubitelja sendviča, a to je da je sendvič bezveze bez Zvijezda majoneze. Izbor nije bio jednostavan, a međimurski sendvič žiri je zaintrigirao i autohtonim namirnicama i kreativnim imenom.

Drugo mjesto i nagradu od 5.000 kuna na potrošačkoj kartici osvojio je Ivan Venžera s receptom za sendvič Zelena Istra, a treće mjesto i nagrada od 3.000 kuna na potrošačkoj kartici uz paket proizvoda pripali su sendviču Morski Vuk, koji je osmislio Tomislav Lubina.