Meggle Buttercream, savršen na svaki način

Kao namaz će oplemeniti sendviče, a kao dodatak tjesteninama ili sastojak u preljevima ili umacima za meso, dodatak gustim juhama ili punjenje za domaća peciva, Buttercream će jelima dati posebno sočnu, kremastu notu

Meggle Buttercream je novi premium proizvod koji će se uskoro naći u svim bolje opremljenim trgovinama u Hrvatskoj. Raskošno kremasti spoj maslaca vrhunske kvalitete i najfinijeg vrhnja stvoren je kako bi obogatio svaki zalogaj.

“Uz dovoljno maslaca, sve može biti ukusno”, rekla je davno slavna kulinarska zvijezda Julia Child, a mi ćemo se i danas složiti s njom. Maslac ističe postojeće okuse, obogaćuje ih i daje finu, kremastu punoću u kojoj svi tako uživamo. Ideja iza ovog proizvoda je jednostavna: apsolutno razmaziti naše kupce.

Pružiti im nešto novo, raskošno, ukusno i kvalitetno, premium proizvod za svakodnevno korištenje kojeg mogu koristiti baš svi.

Buttercream je savršen izbor za svaku kombinaciju. Naš omiljeni doručak, kruh s maslacem i marmeladom više nikada neće biti isti! Kao namaz će oplemeniti sendviče, a kao dodatak tjesteninama ili sastojak u preljevima ili umacima za meso, dodatak gustim juhama ili punjenje za domaća peciva, Buttercream će jelima dati posebno sočnu, kremastu notu. I sve to bez puno truda i komplikacija.

“Buttercream je još jedna uspješna priča za koju su nam inspiracija bili upravo naši kupci. Užurban stil života ne ostavlja previše vremena za pripremu jela, iako se, s druge strane, teško odričemo omiljenih okusa. Zato smo stvorili Buttercream: nešto poput maslaca, ali još bolje!”, ističu iz Meggle tima.

Meggle Buttercream Classic dolazi u praktičnom pakiranju od 180 g.