Meggle Buttercream je novi premium proizvod koji će se uskoro naći u svim bolje opremljenim trgovinama u Hrvatskoj. Raskošno kremasti spoj maslaca vrhunske kvalitete i najfinijeg vrhnja stvoren je kako bi obogatio svaki zalogaj.

“Uz dovoljno maslaca, sve može biti ukusno”, rekla je davno slavna kulinarska zvijezda Julia Child, a mi ćemo se i danas složiti s njom. Maslac ističe postojeće okuse, obogaćuje ih i daje finu, kremastu punoću u kojoj svi tako uživamo. Ideja iza ovog proizvoda je jednostavna: apsolutno razmaziti naše kupce.

Pružiti im nešto novo, raskošno, ukusno i kvalitetno, premium proizvod za svakodnevno korištenje kojeg mogu koristiti baš svi.

Buttercream je savršen izbor za svaku kombinaciju. Naš omiljeni doručak, kruh s maslacem i marmeladom više nikada neće biti isti! Kao namaz će oplemeniti sendviče, a kao dodatak tjesteninama ili sastojak u preljevima ili umacima za meso, dodatak gustim juhama ili punjenje za domaća peciva, Buttercream će jelima dati posebno sočnu, kremastu notu. I sve to bez puno truda i komplikacija.

“Buttercream je još jedna uspješna priča za koju su nam inspiracija bili upravo naši kupci. Užurban stil života ne ostavlja previše vremena za pripremu jela, iako se, s druge strane, teško odričemo omiljenih okusa. Zato smo stvorili Buttercream: nešto poput maslaca, ali još bolje!”, ističu iz Meggle tima.

Meggle Buttercream Classic dolazi u praktičnom pakiranju od 180 g.