Melem baby linija proizvoda za bebe

Proizvodi se mogu kupiti u dm-u, Konzumu (hipermarketi), Mülleru i Bipi

Nova Melem Baby linija sadrži četiri proizvoda osmišljena je tako da bebi pruže potpunu i beskompromisnu njegu kože. Melem Baby krema dubinski njeguje i učinkovito štiti nježnu bebinu kožu u pelenskom području. Prirodna ulja i maslaci stvaraju zaštitni sloj na koži, omogućujući joj da se sama hidratizira.

Melem Baby kupka i šampon njeguje i čisti nježnu bebinu kožu i kosu. Bogata biljna ulja masline, ricinusa i nevena te ekstrakt kamilice i pantenol dubinski hrane i štite kožu od isušivanja.

Biorazgradive vlažne maramice Melem Baby nježno čiste osjetljivu dječju kožu. Inovativna formulacija sadrži dragocjena biljna ulja ricinusa, badema, avokada i masline za dubinsku njegu i zaštitu.


Poznata Melemova zaštitna krema za osjetljivu kožu donosi trenutan osjećaj olakšanja, njeguje, hrani i štiti kožu od vanjskih utjecaja poput hladnoće i vjetra te pomaže u ublažavanju kožnih nadražaja.

Preporučene maloprodajna cijena za Melem baby maramice u pakiranju od 60 komada je 21,90 kn, Melem baby maramice u pakiranju od 25 komada 10,90 kn, Melem baby gel od glave do pete 64,90 kn, Melem baby kremu za njegu pelenske regije 56,90 kn, Melem baby u bočici od 25 ml 29,90 kn. Proizvodi se mogu kupiti u dm-u, Konzumu (hipermarketi), Mülleru i Bipi.