Ukupnom zdravlju organizacije doprinosi zdravlje svake pojedine osobe koja u njoj djeluje. A organizacije, kao i osobe, vrlo su raznolike po svojem zdravstvenom statusu. Pojedinci, timovi i organizacije brinu o sebi različito – neki dobro, pažljivo i redovito, neki se učinkovito suočavaju s krizama i vješto djeluju u prevladavanju kriza, a neki su pak dosljedni u zanemarivanju vlastitog zdravlja.

Mapa znanja organizira konferenciju Mentalno zdravlje u organizacijama, 17. svibnja u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Svakodnevni radni ritam mnogih ljudi često postaje rutiniran, pri čemu ta vrsta rutine bude i miljama udaljena od zdravih navika. Stoga smo svjesno i namjerno oblikovali ritam rada i odmora na konferenciji u skladu sa znanjima koja su nam o zdravom ritmu dostupna u 21. stoljeću. Umanjujući preplavljivanje informacijama u rutinskim predavanjima kreirali smo dan u kojem ćete imati priliku za kvalitetni odmak od svakodnevnog radnog pritiska i ritma, ugodno vrijeme za razgovor i druženje, promišljanje i pažnju, uz poticajne drugačije perspektive o poznatim temama, poručuju organizatori.

Sve zainteresirane pozivaju na učenje, razmjenu znanja i iskustava o tome kako pametno i zdravo raditi i organizirati posao.

Više informacija o konferenciji i prijavama može se pronaći na web stranici Mape znanja.