Mentos i Chupa Chups žvakaće gume

Tvrtka Filir iz Vukovara na hrvatskom tržištu zastupa brendove žvakaćih guma tvrtke Perfetti Van Melle – Mentos i Chupa Chups.

Mentos žvakaće gume No-Limit predstavljaju ugodan način brige za zube kao dio dobre oralne zdravstvene rutine kad nije moguće četkanje zubi. Dostupni su u okusima voće i mint u pakiranju od 13 g.

Za one najmlađe u ponudi su Chupa Chups žvakaće gume Big Babol. Ukoliko želite napuhati najveći balon u društvu, Chupa Chups žvakaće gume pravi su odabir u postizanje tog cilja. Okusa jagode, tutti frutti i banane pravo su slatko osvježenje. Idealni su odabir za sve prigode.

Chupa Chups žvakaće gume Big Babol dolaze u pakiranju od 6,5 g i 27,6 g. Novost u ponudi je Chupa Chups Big Babol okusa cole i limuna u pakiranju od 27,6 g.

Iz Filira navode kako svojom distributivnom mrežom pokrivaju cijelo područje Republike Hrvatske i na taj način omogućavaju da se proizvodi koje distribuiraju nađu na policama kako velikih trgovačkih kuća, tako i u malim trgovinama.

“Navedenu kategoriju planiramo proširivati zanimljivim i jedinstvenim okusima. Uz novi okus cole i limuna u planu su zanimljive kombinacije. Cilj nam je da Chupa Chups Big Babol žvakaća guma postane prvi odabir djeci na području RH u kategoriji žvakaćih guma”, otkrivaju iz tvrtke.

Što se marketinške podrške tiče, kažu kako su u nadolazećem periodu u planu promotivna pakiranja na prodajnim mjestima te sponzorstvo edukativnih dječjih emisija na lokalnim televizijama (dječji kviz “Pravi igrač” – Televizija Slavonije i Baranje, dječja emisija “Družilica” – Osječka TV).