U subotu, 21. rujna, od 10 do 19 sati Mercator Centar u zagrebačkoj Ulici grada Vukovara slavi 12. rođendan. Najmlađi će uživati u cjelodnevnom programu sjajnog mađioničara Joze Boze, face paintingu, tatoo kutku i brojnim zabavnim igrama, priopćeno je iz Mercatora Hrvatska.

Roditelji će dobiti besplatno crtanje portreta najmlađih, moći će osvajati poklone prolaskom kroz “Vrata iznenađenja”, a sve trgovine centra – od Modiane, Intersporta, United Colors of Benetton – njih ukupno 14, imat će posebne rođendanske popuste od 10 do 60 posto. Primjerice, frizerski salon dat će 50% popusta na šišanje za djecu do 10 godina. Gift shop daje popuste od 60 i 70%, a Modiana na novu kolekciju 20% popusta. Rođendanska proslava ne može proći bez dobre glazbe i zalogaja.

Na jelovniku je kušanje meksičkih recepata uz slatke palačinke i rođendansku tortu u 12 sati. Subota je u Mercatoru dan kada korisnici PIKE ostvaruju 10 posto popusta na kupovine iznad 100 kn i rođendanske, dvostruke PIKA bodove.

Dani kuhinja, u sklopu kojih se održava live meksička kuhinja, nastavit će se i u narednim tjednima. Tako će od 23. do 28. rujna za sve posjetitelje biti organizirana live BIO kuhinja, a tjedan nakon toga Azijska kuhinja. Za vrijeme trajanja live kuhinja, svi proizvodi iz asortimana predstavljenih kuhinja bit će na posebnom popustu od 30 posto, kažu u Mercatoru.