getro-dubrovnikMercator-H u tri je mjeseca uložio dva milijuna kuna u unutarnje uređenje, asortiman te bolju cjenovnu percepciju u svojim prodavaonicama

Trgovački lanac Mercator-H početkom ove godine pokrenuo je projekt restrukturiranja poslovanja i osvježenja ponude u svojim trgovinama. U okviru tog projekta danas je ponovno otvorena osma po redu poslovna jedinica – trgovina u Jurovskom Brodu površine 466 četvornih metara koja zapošljava devet djelatnika, izvijestili su iz Mercatora.

Implementacija projekta restrukturiranja poslovanja i osvježenja ponude započela je prije tri mjeseca ponovnim otvaranjem Getroa u Puli (29. ožujka) u kojem se, osim asortimanske prilagodbe, površina market programa smanjila kako bi se omogućio prostor za poznatog trgovca namještajem JYSK.

Novi pristup poslovanja Getroa, kako se navodi, kupcima omogućuje sveobuhvatni asortiman za potrebe kućanstva po iznimno povoljnim cijenama.

Investicije društva Mercator-H su nastavljene 30. travnja s ponovnim otvaranjem Mercator marketa u Karlovcu, potom je 11. svibnja uslijedilo otvorenje supermarketa u Dugoj Resi, 17. svibnja Getroa Dubrovnik u kojem je otvoren JYSK, dok je 18. svibnja otvoren supermarket Ozalj i danas market u Jurovskom Brodu.

getro-jurovski-brodU sklopu projekta uređene su još i tri manje trgovine na području Zagrebačke županije.

Investicija okvirne vrijednosti dva milijuna kuna dosad je obuhvatila različite vrste ulaganja ovisno o pojedinim lokacijama: od ulaganja u građevinske radove i novu rashladnu opremu, do uređenja polica, boljeg cjenovnog označavanja proizvoda te izbor asortimana temeljen na rezultatima anketa stanovništva kako bi se u najvećoj mjeri ponudom približili preferencijama kupaca, navode iz Mercatora.