Bilo da govorimo o vrućoj čokoladi koja nas zimi grije, čokoladi za kuhanje koja je neizostavan sastojak u pripremi blagdanskih kolača ili pak “običnoj“ čokoladi koju jedemo i kojom se sladimo u zimskim danima, čokolada je u svakom pogledu sinonim za zimu.

Upravo dolaskom zime kuhinje postaju središnje mjesto okupljanja u domovima, a oni koji kuhaju postaju gastro heroji svojih domaćinstava.

Pored glavnih jela i slanih specijaliteta, kao točka na i dolaze i nezaobilazne slastice.

I dok u pripremi kolača neizostavnu ulogu igra njeno visočanstvo čokolada, istovremeno je slađe od kušanja provjerenih recepata grickanje čokolade egzotičnih okusa, poput čokolade s mentom, čokolade s narančom ili pak kraljice – crne čokolade.

Vrhunske čokolade švicarske proizvodnje pronaći ćete na policama Mercatora među njihovim Premium proizvodima trgovačke marke. Prvi proizvodi trgovačke marke Mercator bili su prisutni prilikom prvog pojavljivanja Mercatora na hrvatskom tržištu.

Danas, trgovačka marka Mercatora broji više od 1000 proizvoda priznatih hrvatskih i stranih proizvođača raspoređenih u sedam linija. Pri odabiru proizvoda želja je ponuditi kvalitetne proizvode priznatih, hrvatskih i stranih proizvođača po povoljnoj cijeni.

Među proizvodima trgovačke marke Mercator je posebno ponosan na Premium proizvode koji se odlikuju najvišom kvalitetom i proizvode se po tradicionalnim receptima.

Prilikom proizvodnje Premium proizvoda koriste se najbolji sastojci, a neodoljive slastice švicarskog podrijetla čine pažljivo odabrani sastojci koji su zaštićeni oznakom izvornosti države iz koje dolaze.

Govoreći o premium čokoladama Mercatora kupci posebno uživaju u Čokoladi premium tamna brusnica naranča med, dok joj uz bok stoje Čokolada premium tamna, Čokolada premium tamna naranča i Čokolada premium tamna menta.

Premium čokolade posebne su upravo zbog načina proizvodnje, vrhunskih sastojaka i prepoznatljive ambalaže, a uvijek predstavljaju najbolji i najslasniji dar kojim se za blagdane mogu razveseliti najbliži.

PROMO