Metro: Festival poslovnih rješenja za nezavisne poduzetnike u Zagrebu

Metro festival poslovnih rješenja, na koji su pozvani svi vlasnici i djelatnici malih i srednjih tvrtki koji žele saznati kako unaprijediti svoje poslovanje, održat će se u Zagrebu 27. i 28. veljače od 10 h do 18 h u Metro Cash & Carryju (Jankomir i Sesvete), najavili su iz tog trgovačkog lanca.

Tom prigodom u jankomirskom će centru istarski vinar Franco Cattunar predstaviti robnu marku vina koju je kreirao posebno za Metro Cash & Carry.

Povodom 50. godišnjice Metro grupe dvodnevni festival u Zagrebu ugostit će više od 5.000 vlasnika malih i srednjih tvrtki.

Posjetitelji će moći degustirati i vina višestruko nagrađivane vinarije Krauthaker, Solum, te vina Zlatana Plenkovića, jednog od najpoznatijih hrvatskih vinara. Festival će predstavljanjem svojih specijaliteta upotpuniti i kuhar Branko Ognjenović, akademik kulinarstva i predavač na Kulinarskoj gastronomskoj akademiji, dok će svoju ponudu delicija predstaviti slastičarnice Francy cake i Slastice Ema.

Posjetitelji će na festivalu moći upoznati najnovije trendove u poslovanju pizzerija, pekara, hotela, ureda, trgovina i restorana te dobiti individualne savjete i stručnu pomoć u razradi poslovnih rješenja.

Vlasnici malih trgovina imat će priliku upoznati domaće i svjetske potrošačke trendove koji su nužni za razvoj poslovne strategije. Kroz program “moj DUĆAN”, u koji je uključeno 600 trgovaca iz Hrvatske, Metro će malim trgovcima iz Zagreba i okolice osigurati stručne besplatne savjete kako bi unaprijedili svoju ponudu i poslovanje.

Posjetitelji će se družiti uz okuse škotskih škampi, delikatesnih puževa i drugih delicija, a pritom će moći upoznati više od 120 vrsta svježih riba, rakova i školjaka.

Metro festivali poslovnih rješenja održani su u Splitu, Zadru, Rijeci i Osijeku na kojima je sudjelovalo više od 7.000 malih i srednjih poduzetnika.