Metro na Gastro Adriatic Showu predstavio novog dobavljača

Metro će osim proizvoda Pelagos net farme od sitne pelagoške ribe, inćuna i srdela, ekskluzivno hrvatskom tržištu ponuditi i plavoperajnu jadransku tunu sushi/sashimi kvalitete

Plavoperajna jadranska tuna Pelagos net farme

Metro je na Adriatic Gastro Showu u Splitu ugostiteljima i hotelijerima predstavio novi proizvod iz ponude – jadransku plavoperajnu tunu sushi/sashimi kvalitete Pelagos net farme. Tijekom kulinarske prezentacije koja je privukla veliku pažnju posjetitelja, najbolje načine obrade i pripreme plavoperajne jadranske tune pokazao je chef konobe Batelina, David Skoko.

Skoko je pokazao kako iskoristiti baš sve dijelove cijenjene plavoperajne jadranske tune i od nje pripremiti sjajna jela. Posjetitelji splitskog međunarodnog festivala gastronomije i turizma imali su priliku isprobati sushimi i tataki u izvedbi izvrsnog Davida Skoke i uvjeriti se u vrhunsku kvalitetu pelagoške tune, prigodne za pripremu sirovih jela.

Metro i Pelagos net farma potpisali su ugovor o suradnji, a Metro će osim proizvoda Pelagos net farme od sitne pelagoške ribe, inćuna i srdela, ekskluzivno hrvatskom tržištu ponuditi i plavoperajnu jadransku tunu sushi/sashimi kvalitete, koja će profesionalnim kupcima biti dostupna u veleprodajnim centrima diljem Hrvatske. Suradnjom s Metroom, Pelagos net farma svoje proizvode prvi put stavlja na police međunarodnog trgovačkog lanca, što Pelagos proizvodima otvara put prema više od 160 tisuća kupaca diljem Hrvatske.

Posjetitelje Adriatic Gastro Showa na Metro štandu do 9. veljače u Spaladium Areni očekuju brojni sadržaji. Osim gostovanja renomiranih chefova koji će predstaviti širok izbor hrvatskih i internacionalnih proizvoda iz ponude Metroa, na sajmu posjetitelji mogu saznati više o novoj digitalnoj platformi DISH (Digital Innovations and Solutions for Hospitality) koja objedinjuje najsuvremenije digitalne alate i rješenja za optimizaciju poslovanja.