Kozmo je za svoje kupce ovaj tjedan pripremio iznenađenje u povodu Valentinova – popust na sve ženske i muške parfeme u sklopu produžene promotivno-prodajne akcije Kozmo srijeda.

Kupci će tako moći birati idealan parfem za sebe ili dragu osobu s popustom od 30 posto u srijedu, 20 posto u četvrtak te 10 posto u petak.

kozmo-mirisi-veljaca-2011-midi“Iako je najbolje pouzdati se u vlastiti ukus, korisno je poslušati savjete djelatnika, posebno pri kupovini parfema za drugu osobu kako bi odabrani parfem poslao pravu poruku. No, osim u razgovoru s djelatnicima u Kozmu, koji će im rado pomoći pri odabiru, kupci korisne savjete i natuknice mogu pronaći i u posebnoj knjižici „Vodič kroz svijet mirisa“ koja je dostupna u Kozmo drogerijama te na web i Facebook stranici Kozma”, ističu iz ovog lanca drogerija.

Također, dodaju kako je ovotjedna produžena Kozmo srijeda s popustom na sve parfeme idealna prilika za odabir poklona za Valentinovo, a svi koji možda neće stići u Kozmo u srijedu pronaći će ženske i muške parfeme po sniženim cijenama i u četvrtak te petak.

Galerija odabranih proizvoda na akciji: