Mjesec obitelji u TISAK media centrima

TISAK media u suradnji s RTL televizijom obilježio međunarodni dan obitelji

U sklopu mjeseca obitelji danas je TISAK media u suradnji s humanitarnom udrugom „RTL pomaže djeci“ specijalno obilježio Međunarodni dan obitelji. Tako je od svake kupnje u svih jedanaest TISAK media centara izdvojena jedna kuna za Caritasov dom za žene i djecu – žrtve obiteljskog nasilja u Rijeci.

Ujedno je u TISAK media centrima u ulici Stjepana i Antuna Radića 1 u Sisku te Frankopanskoj 5a u Zagrebu gostovala gospođa Antonija Šola, koja je kroz druženje s posjetiteljima podržala ovu humanitarnu akciju.
Ovog svibnja TISAK media obilježava mjesec obitelji i tom prigodom organizira brojne humanitarne akcije posvećene djeci, majkama i obiteljima. U razdoblju do 23. svibnja, TISAK media u suradnji sa dobavljačima za svaki kupljeni proizvod iz posebno odabranog asortimana namijenjenog obiteljima, daruje pet kuna za Caritasov dom – za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja. Proizvodi koji sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji, posebno su obilježeni u svih jedanaest TISAK media centara, a među njima se nalaze različiti naslovi knjiga, DVD-a edukativnog sadržaja te brojne društvene igre. Tisak media dodatno nagrađuje sve kupce-sudionike ove humanitarne akcije kuponom za besplatno razvijanje fotografija i okvirom za fotografije.

U istom razdoblju traje i humanitarna akcija u kojoj djeca daruju djecu. Svako dijete može sudjelovati na način da prodavaču TISAK media centra preda svoju pročitanu knjigu, slikovnicu ili DVD crtić, koje će biti predane Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj te Odjelu dječje onkologije KBC-a Zagreb na Šalati. Za ovu humanitarnu gestu svako dijete dobiva i prigodni TISAK media poklon.