Mlijeko ‘z bregov izvor je brojnih vitamina i minerala, što ga u današnje vrijeme dinamičnog životnog ritma i “hrane s nogu” čini veoma važnim prehrambenim proizvodom

“Po jutru se dan poznaje!”, glasi poznata narodna poslovica. A jutro je najbolje započeti čašom mlijeka ‘z bregov ili žlicom jednog od brojnih ukusnih mliječnih proizvoda iz Vindijine Zemlje zdravlja.

Obrok koji sadržava mlijeko, životno važnu namirnicu, idealan je početak dana. Vrijedni sastojci u sastavu mlijeka pomažu ljudskom organizmu u obavljanju važnih funkcija i svakodnevno na zdrav način zadovoljavaju naše potrebe za unosom kalorija.

Mlijeko ‘z bregov izvor je brojnih vitamina i minerala, što ga u današnje vrijeme dinamičnog životnog ritma i “hrane s nogu” čini veoma važnim prehrambenim proizvodom.

Bogatstvo kalcija, po kojem je mlijeko i poznato, zaslužno je za jačanje kostiju, čime se smanjuje rizik od osteoporoze. Izbacivanjem masti iz organizma, kalcij provodi kontrolu tjelesne mase, a zajedno s kaseinom, proteinom koji sudjeluje u sprečavanju karijesa, štiti i naše dentalno zdravlje.

Mlijeko s produljenim užitkom
Svježe mlijeko ‘z bregov s trajnošću od 21 dana rezultat je primjene nove suvremene tehnologije kojom se pomno kontrolirana i sustavno odabrana visokokvalitetna sirovina, domaće svježe mlijeko, termički obrađuje na višoj temperaturi iznimno kratko vrijeme te ohlađeno puni u aseptičnoj punilici u visoko higijenskoj atmosferi u PET boce od 1 L.

Za svježe mlijeko velike trajnosti na europskom tržištu uvriježen je i naziv ESL (“Extended Shelf Life”) kojim se označava produljeno trajanje svježeg mlijeka u rashladnom lancu u kojem se temperatura kreće od +4°C do +8°C.

Mlijeko ‘z bregov produljene trajnosti dolazi u PET boci od 1 L koja ima poseban oblik i jedinstven suvremeni dizajn živih boja.

Kao i standardno Vindijino svježe mlijeko, produljeno izdanje također dolazi u dvije varijante – poznato “zeleno” mlijeko sadržava 3,2% mliječne masti, a “plavo” sadržava 1,5% m.m. i obogaćeno je vitaminima A, D3 i E.

Temeljna prednost ESL svježeg mlijeka jest sačuvana hranjiva vrijednost uz istovremeno produljen rok trajanja kojim se značajno olakšava proces planiranja kupovine potrošačima.

Mlijeko ‘z bregov i čokolada – najslađe prijateljstvo na svijetu
Svoju ponudu vrhunskih proizvoda Vindija je obogatila omiljenom mliječnom poslasticom svih naraštaja. Punog okusa, fino i s atraktivno dizajniranim pakiranjem, ‘z bregov čokoladno mlijeko u PET boci od pola litre pravi je izbor za sve sladokusce.

Proizveden uz najsuvremeniju tehnologiju, Vindijin mliječni napitak s okusom čokolade sadrži još veći udio kakaa u prahu koji daje neodoljiv okus i karakterističnu boju čokoladnom mlijeku.

Ovaj novi proizvod u Vindijinu asortimanu dolazi u praktičnoj PET boci od 0,5 l sa smeđim čepom koji estetski upotpunjuje cjelokupan dizajn te omogućuje zatvaranje i otvaranje nakon konzumacije. Osim konzumacije hladnog napitka, ‘z bregov čokoladno mlijeko može se i zagrijati.

Vilikis – velikan grčke filozofije okusa
Grčki tip jogurta na hrvatski način zaštićen poznatim brendom ‘z bregov još je jedan novi proizvod u Vindijinoj bogatoj kolekciji mliječnih specijaliteta. Ovaj kremasti jogurt već nas pri prvom zalogaju vodi u idilično mediteransko jutro okupano suncem i ispunjeno osvježujućim okusom laganog mliječnog obroka.

Vindijina varijanta grčkog jogurta, proizvoda koji je posljednjih godina postao omiljen u cijelom svijetu, odlikuje se karakterističnom gustoćom i nježnom strukturom. Ta svojstva sačuvana su u 150-gramskoj čašici čiji dizajn asocira na jedinstven okus svježine koji Vilikis donosi.

Fino mi je pudinzi sa šlagom – deserti sa stilom
Vindija je nedavno predstavila pojedinačna pakiranja svojih pudinga sa šlagom, proizvoda namijenjenih potrošačima svih naraštaja.

Nove varijante pakiranja mliječnih pudinga sa šlagom, objedinjene brendom Fino mi je, dolaze u dva postojeća i nadasve popularna okusa. To su vanilija i čokolada, omiljena izdanja ovih mliječnih deserta koja od sada dolaze i u pojedinačnim čašicama od 125 grama.

Svi oni koji su dosad uživali u obiteljskim pakiranjima ovih Vindijinih mliječnih poslastica (4×125 g) znaju što ih čeka u zasebnim pakiranjima pudinga kojima dodatak šlaga daje posebnu draž.

PROMO