Moderan i praktičan pametni telefon ima naprednu kameru koja odiše karakterom

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy A6 i A6+, pametne telefone koji kombiniraju svakodnevnu praktičnost i moderan dizajn s naprednom kamerom za još osobniji način izražavanja.

Sa snažnom prednjom i stražnjom kamerom, elegantnim vrhunskim dizajnom i Samsungovim zaštitnim znakom – beskrajnim ekranom – nova Galaxy A serija dostupna je u tri elegantne boje – crnoj, zlatnoj i boji lavande .

– U Samsungu nas vodi predanost stvaranju najboljih pametnih telefona našim korisnicima, pri čemu želimo ispuniti i njihove praktične potrebe – izjavio je Junho Park, potpredsjednik globalnog planiranja proizvoda u Poslovnom odjelu mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics. – Kombiniranje svakodnevne praktičnosti s impresivnom kamerom koja korisnicima omogućuje snimanje, prilagođavanje i dijeljenje trenutaka na način koji najbolje odražava njihovu jedinstvenost Samsungova su baština na kojoj se temelje Galaxy A6 i A6+.

Zahvaljujući snažnoj prednjoj i stražnjoj kameri na Galaxy A6 i A6+ pametnim telefonima snimanje prekrasnih fotografija ili selfija, u bilo kojem trenutku, nikada nije bilo lakše. S prilagodljivim prednjim LED flashom korisnici Galaxy A6 i A6+ mogu bilo danju bilo noću snimati vrlo elegantne selfije. Objektivima s malim otvorom blende na stražnjoj kameri, korisnici također mogu snimiti oštre i jasne fotografije pri slabom osvjetljenju, a da pri tome ne žrtvuju kvalitetu fotografije bez obzira na doba dana.

Dvostruka kamera na Galaxy A6+ uz opciju Live Focus dodatno može poboljšati kvalitetu fotografije i važne trenutke, što znači da korisnici mogu kontrolirati dubinsko polje i bokeh efekt prije ili čak nakon snimanja. Korisnici svoje fotografije mogu obogatiti jedinstvenim obrascima zamućenih pozadina uz pomoć raznih oblika, uključujući srca, zvijezde i još mnogo toga.

Tijekom gledanja filmova, slušanja glazbe i ostalih aktivnosti pri kojima je važan zvuk, korisnici zahvaljujući zvučnicima koje podržava Dolby Atmos optimizirani audio sustav mogu doživjeti bogatije surround iskustvo. Galaxy A6 i A6+ pružaju puni spektar zvuka, od visokih do nižih tonova, s izuzetnom jasnoćom i pravim detaljima za snažnije i najmoćnije iskustvo uživanja u zvuku. Korisnici mogu odabrati uključivanje Dolby Atmos efekta kako bi svoje audio iskustvo pretvorili u zvuk koji lebdi oko njih i, naprosto, oduzima dah.

Galaxy A6 i A6+ zahvaljujući Samsungovim beskrajnom zaslonu održavaju standard vrhunskog neprekinutog doživljaja gledanja bez okvira s impresivnim omjerom od 18.5:9 . Njegove nježne krivulje i metalni dizajn dizajnirani su kako bi osigurale poboljšanu izdržljivost i udobno držanje u ruci za maksimalnu iskoristivost.

Dizajnirani za praktičnu i svakodnevnu upotrebu, Galaxy A6 i A6+ pametni telefoni integriraju nekoliko popularnih značajki Samsung telefona. Zahvaljujući opciji prepoznavanja lica i skeniranja otisaka prstiju telefoni se brže i jednostavnije otključavaju.
Zahvaljujući App Pair opciji, koristeći velike ergonomske zaslone telefona Galaxy A6 i A6+, oba uređaja omogućuju brz i jednostavan multitasking te uparivanje dvije aplikacije, čime se štedi korisničko i udvostručuje užitak. Uz Always on Display korisnici mogu dobiti informacije na prvi pogled bez otključavanja telefona čime se štedi vrijeme i baterija.

Galaxy A6 i A6+ također podržavaju Bixby Vision, Home i Reminder. Samsungov Bixby može pomoći korisnicima u pri ispunjavanju niza svakodnevnih zadataka, čineći Galaxy A6 i A6+ pametnijima i korisnijima. Uz uključen Samsung Pay , korisnici će uvijek imati novčanik uza se. Podržavajući Near Field Communication (NFC), pametni telefoni Galaxy A6 i A6+ mogu se koristiti gotovo bilo gdje možete prisloniti kreditnu ili debitnu karticu.

Svaka transakcija putem Samsung Paya je sigurna i vrlo jednostavna
Oba su telefona dostupna od početka svibnja i to na odabranim europskim, azijskim i latinoameričkim tržištima, prije nego što se globalno pojave na dodatnim tržištima širom Južne Koreje, Afrike i Kine.