pik-vrbovec-zimska-salama-oglasUnex Grupa osmislila je i kreirala još jednu u nizu uspješnih cjelovitih kampanja za PIK Vrbovec. Nakon edukativne kampanje za crveno meso, dosjetljive kampanje za PIK šunke, PIK Mortadelu, odlično prihvaćene kampanje za PIK Panona salamu, uslijedio je još jedan izazov koji je ovaj puta vezan uz ovogodišnji važan strateški proizvod PIK Vrbovca – PIK Zimsku salamu.

Suradnja PIK Vrbovca s popularnim hokejašima Medveščaka je bila dobra platforma za kreiranje cjelokupne komunikacijske strategije koja poruku prenosi precizno odabranim komunikacijskim kanalima.

Osim TV spota snimljenog u maniri dokumentaraca uz prepoznatljiv glas Miljenka Kokota, a koji ukazuje na posebnu vezu Medvjeda i PIK Zimske salame te poručuje da je Medvjede zabranjeno hraniti… osim ako se radi o PIK Zimskoj salami, ljubitelje ove PIK-ove delicije na prodajnim mjestima očekuju degustacije, a proizvodi će biti posebno označeni wobblerima.

pik-zimska-hokejasiCjelovitu kampanju koju potpisuje tim Unex Grupe i Unex MPG-a zaokružit će print i internet oglasi, a podna naljepnica u Good Food-u podsjetit će sve posjetitelje zašto se Medvjedi hrane samo PIK Zimskom salamom.

Medveščakovci se za PIK Zimsku, u reklami, bore jednako srčano kao za bodove u EBEL ligi. Jedno je sigurno, uz PIK Zimsku Medveščakovci ove zime neće usnuti zimski san.