Monica Bellucci novo lice NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije

Nova NIVEA Hyaluron CELLular Filler linija potiče prirodnu proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline i kolagena u stanicama kože, čineći je čvršćom, zategnutom, a bore popunjenijima

Monica Bellucci, simbol bezvremenske ljepote i ženstvenosti, novo je lice NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije u kampanji koju potpisuje francuski režiser i fotograf Bruno Aveillan, a inspirira žene da mladost proizlazi iz nas samih.

“NIVEA je oduvijek bila dio mog života budući da su je odabrali članovi moje obitelji, a NIVEA je i danas važan dio moje rutine uljepšavanja”, kazala je Monica Bellucci naglasivši kako je iznimno ponosna što može biti dijelom kampanje koja ohrabruje žene da se osjećaju mladima.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman

Nova NIVEA Hyaluron CELLular Filler linija potiče prirodnu proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline i kolagena u stanicama kože, čineći je čvršćom, zategnutom, a bore popunjenijima. Znanstvena istraživanja pokazala su kako hijaluronska kiselina, kao jedan od sastavnih elemenata naše kože, ima zadatak na sebe vezati i zadržati vodu. Time poboljšava hidrataciju kože, stimulira proizvodnju kolagena, djeluje kao antioksidans i štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Rezultat je koža mladenačkog izgleda, čvrstog tonusa i prirodnog sjaja!

Zahvaljujući inovativnoj formuli, NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman sadrži čak pet puta više hijaluronske kiseline, što ga čini proizvodom s najvišom koncentracijom hijalurona od svih NIVEA proizvoda za njegu lica. Intenzivni tretman moćan je saveznik u održavanju mladenačkog izgleda lica koji će pomoći stanicama vaše kože da se ponovno aktiviraju. Pokretanjem stanične aktivnosti koža postaje hidratizirana i dubinski njegovana. Tako su godine samo broj kada se mladost oduvijek nalazi u vašoj koži.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 14-dnevni tretman intenzivno hidratizira kožu potičući aktivnost u stanicama koje stvaraju vlastitu hijaluronsku kiselinu i na taj način popunjavaju bore.

Ove ampule mladosti nanose se ujutro i navečer prije kreme iz NIVEA Hyaluron CELLular Filler linije kako bi poboljšali njen učinak. 14-dnevni tretman preporučuje se ponoviti kroz jedan do dva mjeseca za dubinsku hidrataciju, smanjenje sitnih bora i čvrstoću vaše kože.

Preporučena maloprodajna cijena NIVEA Hyaluron CELLular Fillera za 14-dnevni tretman, koji sadrži dva seta po pet ampula, iznosi 89,90 kuna.