multiplus-mobile-001MultiPlus mobile prvi je mobilni virtualni operater u Hrvatskoj

MultiPlusCard d.o.o. pokrenuo je novi brend na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu – MultiPlus mobile prepaid tarifu. Projekt MultiPlus mobile nastao je kroz suradnju Hrvatskog Telekoma (HT), koji pruža elektroničku komunikacijsku uslugu u mobilnoj mreži i MultiPlusCarda koji je odgovoran za marketing, distribuciju i pozicioniranje brenda, priopćeno je danas iz MultiPlusCarda.

Iz tvrtke ističu kako MultiPlus mobile s predbrojem 0979 svojim korisnicima donosi cijeli niz prednosti:
– jednu tarifu s jedinstvenom cijenom poziva od 0,29 kn unutar mreže bez obzira na njegovo trajanje,
– jednu od najpovoljnijih cijena razgovora prema drugim mrežama od 0,43 kn po minuti,
– za MultiPlus mobile korisnike niti jedna cijena nije uvjetovana iznosom bona s kojim se nadoplaćuje korisnički račun,
– dodatne prednosti za MultiPlus mobile korisnike su mogućnost sakupljanja bodova unutar MultiPlusCarda, najvećeg programa lojalnosti u Hrvatskoj i široka dostupnost prodajnih mjesta,
– jednostavnost jedne jedinstvene tarife, bez dodatnih opcija.

multiplus-mobile-006Uvođenje MultiPlus mobile prepaid tarife na tragu je brojnih uspješnih primjera suradnje vodećih europskih maloprodajnih lanaca i telekom operatera kao što su Tesco i O2 u Engleskoj te Aldi i E Plus u Njemačkoj, s ponudom namijenjenom cjenovno osviještenim korisnicima kojima je bitna povoljna i jednostavna mobilna tarifa, ali istovremeno kvalitetna i pouzdana mobilna usluga.

Pojedini MultiPlus mobile proizvodi, koji uključuju MultiPlus mobile Start i Plus pakete s mobilnim uređajima i bonovima dostupni su putem prodajnih mjesta Konzuma, Tiska, Tisak Medije, Slobodne Dalmacije, Kozma, mreže bankomata te e-zaba i m-zaba usluga Zagrebačke banke.

Svi MultiPlus mobile korisnici koji prijave svoj broj u MultiPlusCard program lojalnosti, svakom nadoplatom računa sakupljaju bodove te imaju mogućnost ostvariti nagradne kupone i druge pogodnosti kod svih partnera MultiPlusCard programa.

“MultiPlus mobile jedinstven je projekt na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu koji će obogatiti ukupnu ponudu i donijeti dodatnu vrijednost za novac korisnicima ove nove mobilne prepaid tarife. Ujedno će se obogatiti ukupna ponuda MultiPlusCarda, prvog koalicijskog programa nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj u kojem sudjeluju Konzum, Zagrebačka banka, HT, Tisak, Atlas, Kozmo i Oryx Taxi. MultiPlusCard program trenutno okuplja više od milijun članova, od kojih je gotovo 500.000 u posljednjem obračunskom razdoblju ostvarilo pravo na nagradne bodove i druge pogodnosti po osnovi sudjelovanja u programu”, ističe se u priopćenju.