U trgovinama, drogerijama i na benzinskim postajama diljem Hrvatske od 1. kolovoza u ponudi će se naći nova prirodna mineralna voda Dana u laganom pakiranju Tetra Prisma Aseptic 750 s HeliCap, prvom takve vrste za vodu u svijetu. Modernog dizajna s elegantnim metalnim odsjajem, proizvod će najprije biti dostupan u trgovinama Plodina diljem Hrvatske.

“Bilo nam je veliko zadovoljstvo surađivati s tvrtkom Dana na ovom jedinstvenom projektu i predstaviti inovativni proizvod na hrvatskom tržištu. Vjerujemo da je pakiranje od 750 ml idealno za korisnike koji su neprestano u pokretu kao i za korištenje u domu, a zahvaljujući atraktivnom dizajnu Tetra Prisma Aseptic, pakiranje ispunjava očekivanja korisnika za svježinom i inovativnošću u kategoriji voda”, izjavio je Željko Samodol, direktor tvrtke Tetra Pak u Hrvatskoj.

Osim funkcionalnog i prepoznatljivog dizajna, Tetra Pak pakiranje pruža vodi Dana snažnu ekološku prednost. Pakiranje je uglavnom izrađeno od drveta, prirodnog i obnovljivog resursa koji je moguće potpuno reciklirati. Također, pakiranje nosi oznaku FSC – Forest Stewardship Council (Vijeće za nadzor šuma), dajući jamstvo da drvo koje se koristi za proizvodnju potječe iz šuma kojima se održivo gospodari kao i iz drugih obnovljivih izvora.

“U Dani ostajemo vjerni korisnicima i našoj misiji: poticati bolji život kroz niz novih proizvoda. Kontinuirano nastojimo odgovoriti potrebama korisnika za inovativnim proizvodima u dobrom pakiranju. Upravo stoga, Tetra Pak je bio prirodni izbor za našu robnu marku prirodnih voda“, kazao je Marko Hren, direktor tvrtke Dana.