Od igračaka za kreativce do lutaka, autića i puzzli – za svačiji ukus ponešto

Vrijeme darivanja samo što nije stiglo, a Sveti Nikola ubrzo će stići u naše domove. Kako bi ispunjavanje dječjih želja roditeljima bilo što jednostavnije, trgovački lanac Lidl osmislio je bogatu ponudu dječjih igračaka.

Tako će se, od četvrtka, 28. studenoga, pa sve do isteka zaliha, na policama Lidla naći niz najrazličitijih dječjih igračaka i to po, već uobičajeno, iznimno prihvatljivim cijenama.

Bogata ponuda namijenjena svim uzrastima, a razveselit će male kreativce, princeze, vozače, ljubitelje Star Warsa, Barbie lutaka i ostalih popularnih lutaka. Tako je primjerice Lutka Barbie dostupna po cijeni od svega 64,99 kuna, baš kao i stabilna Kuća za igru od kartona koju je moguće oslikati.

Za Set za kreativno izrađivanje potrebno je izdvojiti tek 33 kune, za Set za izradu nakita/privjesaka 44 kune, a za Puzzle raznih motiva od 14,99 do 44 kune, ovisno o broju dijelova.

U ponudi je i Šator za igru s 250 loptica te pripadajućom torbom za nošenje i mrežom za loptice. Tu je i mnoštvo Autića, Kamiona i Auta na daljinski, ali i Drvenih kocaka za slaganje te Drvena željeznica ili autocesta za samo 179 kuna.

Za malo starije klince, tu su razni glazbeni instrumenti; Yamaha Klavijature za 799 kuna, Gitara za 479 kuna i Klasična gitara za 399 kuna te bongo Bubnjevi za samo 159 kuna.

PROMO