Nagrađen projekt tvrtke TriGranit Management

Projekt tvrtke TriGranit Management, koja upravlja shopping centrom Arena Centar u Hrvatskoj, nagrađen je priznanjem za projekte luksuznih resorta RLI Hospitality Award za 2014. godinu na svečanoj dodjeli nagrada u lipnju u Londonu, izvijestili su iz Arena Centra.

Nagrađeni projekt je resort Long Island Seychelles, smješten u nacionalnom parku Sainte Anne Marine u blizini otoka Mahé, u samom srcu otočja Sejšeli.

U okviru projekta na otoku je izgrađeno je 116 vila i luksuznih apartmana namijenjenih svjetskoj poslovnoj klijenteli i imućnom lokalnom stanovništvu.

Resort Long Island sadržava svu dodatnu infrastrukturu namijenjenu zabavi, opuštanju i potpunom turističkom doživljaju: restorane i barove, rekreacijske i spa prostore, plaže i bazene, zabavu za djecu i odrasle, kapelicu za vjenčanja i heliodrom.

Prema riječima Philipa Evansa, generalnog direktora tvrtke, upravljanje projektom Long Island preuzet će kompanija Nikki Beach Hotels & Resorts: “Nikki Beach Hotels & Resorts sinonim je za luksuz i vrhunsku razinu usluge u hotelijerskim objektima kakvu će, u nizu luksuznih hotela u resortu Long Island, ponuditi budućoj klijenteli pružajući im istovremeno i jedinstvenu ponudu zabave.”