Glavna nagrada velike Kraševe nagradne igre “Kao ti”, četvrta Toyota Aygo, otišla je u ruke Brigite Barlek – Majhen iz Klenovnika kojoj su u prikupljanju pet različitih barkodova s Kraševih proizvoda najviše pomogle njezine četiri male djevojčice, najveći Krašoljupci u obitelji.

Nitko ne nagraduje kao Kras – urucen cetvrti automobilVelika obitelj, na oduševljenje djevojčica, sada će još više biti u pokretu, a posebno se raduju odlasku na more u novom automobilu.

Kako su Kraševi proizvodi uvijek prisutni u njihovom domu, obitelj Barlek – Majhen nastavit će i dalje igrati veliku Kraševu nagradnu igru.

“Ako ne igraš, ne možeš ni dobiti”, uz smiješak je komentirala nova Kraševa dobitnica glavne nagrade Brigita Barlek – Majhen.

Slatka veza između Kraševih proizvoda i generacije potrošača traje preko sto godina. Bogatim asortimanom proizvoda Kraš je oduvijek živote svojih vjernih potrošača činio još slađima. Kako bi im se zahvalio za njihovu vjernost i povjerenje, Kraš je pokrenuo veliku nagradnu igru koja će trajati do kraja 2015.

Svaki mjesec kupci Kraševih proizvoda imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade – automobil Toyotu Aygo, tri Samsung tableta i 50 slatkih paketa.

Put do nagrada je lak jer je za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno sakupiti 5 različitih barkodova s bilo kojeg Kraševog proizvoda.

Nakon završetka četvrtog kruga nagradne igre, ljubitelje Kraševih proizvoda očekuje još šest krugova do kraja ove godine. Upravo je u tijeku peti krug nagradne igre, a nove sretne dobitnike saznat ćemo 3.8.2015., kada će se održati sljedeće izvlačenje.

Osim Toyote Aygo i u četvrtom krugu Kraševe nagradne igre izvučeno je još više od 50 sretnih dobitnika vrijednih nagrada – 3 Samsung Galaxy tableta i 50 slatkih Kraš paketa.

Popis svih dosadašnjih Kraševih sretnih dobitnika možete provjeriti na internet stranici