avenue-mall-ispunjavamo-tvoje-bozicne-zeljeTrgovački centri Avenue Mall u Osijeku i Zagrebu za svoje posjetitelje pripremili su bogatu ponudu pred nastupajuće božićne blagdane.

Tako će posjetitelji imati prigodu osvojiti automobil Toyota Yaris u sklopu velike nagradne igre, a na programu su i besplatni božićni koncerti Marka Tolje i pjevačice svjetskog glasa, Lee Dekleve, koji će se održati 18. i 22. prosinca.

“Od 7. do 23. prosinca klince i klinceze očekuje Djed Božićnjak koji će poslušati sve njihove želje i one najslađe – ostvariti. Filmoljupcima će se želje zasigurno ostvariti jer Avenue Mall poklanja 1500 besplatnih kino ulaznica. Od 10. do 24. prosinca sve što trebate je svratiti na Info pult Centara, pokazati račun od minimalno 200 kuna i – kino ulaznica je vaša”, ističe se u priopćenju.

Usto, ovaj zagrebački Avenue Mall obogatio je svoju ponudu s novim trgovinama – Ulla Popken i Pimkie, a tijekom prosinca otvorit će se i trgovina ABC kids.

Avenue Mall Osijek će sve posjetitelje tijekom prosinca besplatno fotografirati s Djedom Božićnjakom. Osječane očekuje i Božićni sajam te posebno iznenađenje – besplatni Avenue Beauty salon za posjetitelje. Naime, Avenue Mall Osijek je po prvi puta u Hrvatskoj otvorio besplatni beauty salon na više od 200 kvadrata namijenjen svim kupcima koji za blagdane žele biti najljepši. Na 1. katu do 31. prosinca sve kupce očekuje besplatna oaza solarija, masaže, šminkanja, manikure i frizerski salon.

Posljednji ovogodišnji Late Night Shopping u Osijeku održat će se od 17. do 23. prosinca – shopping uz popuste, odličan zabavni program i produženo radno vrijeme do 22 h.

U subotu, 17. prosinca, posjetitelji osječkog centra imat će priliku upoznati Nevena Ciganovića koji će ih savjetovati o modnim trendovima, dok će 20. prosinca božićne pjesme izvoditi glazbena skupina Four Ladies (Ivana Radovniković, Ivana Kindl, Maja Vučić i Branka Delić).