Jubilarna, 20. izložba hrane i pića Histria 2013 održat će se 7. do 9. veljače u prostorima Doma hrvatskih branitelja u Puli. Izložba koju organizira HGK-ŽK Pula mjesto je okupljanja proizvođača kvalitetnih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda te turističkog i trgovačkog sektora cijele Hrvatske.

Izlagačima na izložbi koja je prodajnog karaktera, nudi se izlagački prostor na atraktivnoj lokaciji u centru grada; poslovni susreti s potencijalnim partnerima iz zemlje i inozemstva te prezentacije i stručna predavanja.

Posebno priznanje za kategoriju “Novi proizvod” dodijelit će se izlagačima za proizvode koji se po prvi puta predstavljaju na izložbi Histria. U tu kategoriju ulaze proizvodi koji se prvi puta stavljaju u prodaju odnosno proizvodi koji na tržištu nisu dulje od godinu dana (veljača 2012. – veljača 2013.)

Prijave za nastup na izložbi, sudjelovanje na poslovnim susretima te za prezentacije i stručna predavanja vrše se on-line putem Internet stranice izložbe histria.hgk.hr.

Poslovni profili do sada prijavljenih tvrtki za međunarodne poslovne susreti mogu se pronaći ovdje. Rok za prijavu je 23. siječnja 2013. (Regional Express)