bavaria-charlie-sheen-rebornUspješan završetak rehabilitacije odvikavanja od alkohola Charlie Sheen je proslavio u društvu uz bocu Bavaria piva. Glavna je to priča novog TV spota za Bavaria 0.0% bezalkoholno pivo, a upravo je Sheen prije nekoliko tjedana na svom Twitter profilu objavio da je odabran za glavnu mušku ulogu u Bavarijinoj TV kampanji koju se već može vidjeti online.

U TV spotu Sheen odlazi s rehabilitacije odvikavanja kao potpuni novi čovjek. Na putu kući, usred dana, vidi ljude koji piju pivo – od vozača taksija, policajca do trudnice. Sheen je uzrujan i počinje sumnjati u svoje mentalno stanje, sve dok ne dođe kući gdje ga čekaju prijatelji i gdje otkriva da se zapravo radi o bezalkoholnom pivu.

“S ovom kampanjom cilj nam je proširiti uspjeh bezalkoholnog piva. Bavaria je pokazala da se bezalkoholno pivo može piti u bilo koje doba dana – ujutro i popodne, a Charlie Sheen je savršena osoba za prenošenje nove percepcije ispijanja piva. U kontekstu ovog TV spota, Sheen se osvrće na vlastiti kontroverzni životni stil čime postižemo iznenađujuću kombinaciju kojoj je Bavaria uvijek težila. Nakon Mickeya Rourkea i Hugha Hefnera, već dugo želimo Charlie Sheena u našoj kampanji, a njegov karakter je savršen za Bavaria brend – buntovan, izazovan ali uvijek simpatičan”, izjavio je Peer Swinkels, član Uprave Bavarije.

Charlie Sheen trenutno snima seriju Anger Management koja se temelji na istoimenoj komediji iz 2003. godine. Serija će se početi prikazivati ovoga ljeta, označivši tako povratak ovoga glumca na TV ekrane. U dugoj karijeri Charlie Sheen je glumio u filmovima Prva liga, Wall Street, Vod smrti, a  kasnije u TV serijama Svi gradonačelnikovi ljudi te Dva i pol muškarca.

Kampanju prati uvođenje nove varijante bezalkoholnog piva Bavaria 0.0% Limun, a u TV spotu se pojavljuje Sheenov kolega Tony Todd, uz zaraznu glazbenu podlogu benda T.Rex.