U sklopu Cedevita narančastog vikenda, kampanje kojom je Cedevita lansirala novi dizajn i novi slogan – Svježa doza vitamina, svježa doza energije – Zagreb i Ljubljana ove su subote postali narančasti i puni dobrog raspoloženja.

_MG_3807Tako su se u centru Zagreba, u kafiću Maraschino posjetitelji upoznali s novim izgledom jednog od omiljenih brendova na ovim prostorima.

Predstavljeni su novi okusi, Cedevita Bazga&limun sa stevijom i Menta&limun.

Okupljeni su se družili s ambasadoricom kampanje, poznatom svjetskom snowboardericom Morenom Makar, Ivom Šulentić, Igorom Mikloušićem, Livijom Badurinom, Mirjanom Mikulec i drugim poznatim gostima. Cedevita asessoari i DJ glazba dodatno su podržali Cedevita pozitivni “narančasti” duh.

Ljubljanu su okupirali peddlaši, promovirajući aktivni, pozitivan Cedevita duh peddlajući rijekom Ljubljanicom. Bili su glavna atrakcija ove subote svima onima koji su odlučili subotnje jutro provesti u centru Ljubljane.

Poznati su se pak zabavljali uz Cedevitu u kafiću Tromostovje uz nove Cedevita okuse te se družili  s urbanom ekipom koja voli i vodi aktivni zdravi život! Veselo Cedevita druženje uz nove i dobro znane Cedevita okuse moderirala je poznata Azra Selimović zajedno s ambasadoricom kampanje Metkom Albreht.

Narančasti vikend u Zagrebu i Ljubljani tek je dio nove Cedevita kampanje. Idućeg vikenda narančasti spirit stiže u Beograd!

Na Jarunu, kod Malog jezera, od 11.00 do 19.00 sati Cedevita je organizirala zabavne, rekreativne aktivnosti koje su privukle mnoštvo znatiželjnih kreativaca i rekreativaca. Big Air Bag bio je apsolutna senzacija kod djece i mladih, kao i Bike art – ukrašavanje bicikla Cedevita brkovima, zvoncima i mnogim drugim fora gadgetima, dok su parkour majstori  demonstrirali  parkour vještine.

Također, Cedevita table pozivale su na outdoor trening i dobro raspoloženje uz svježu dozu vitamina i svježu dozu energije.

Cedevita vam želi  “Orange point of view” tijekom cijelog ljeta. #cedevitainternational #orangepointofview

PROMO