web-strategija-ws13-vizual“Hrvatski web portali godinama mahom posluju s minusom” – pesimistično je odjeknula vijest na hrvatskom stručnom portalu.

S druge strane, portali bilježe porast čitanosti, a nadu im ulijevaju i podaci da se u Hrvatskoj tek 3-4 % marketinškog budžeta koristi za online oglašavanje, što je veliki potencijal. Da ne posluju svi s minusom, dokazuju i brojne prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2012.

Međunarodna konferencija “Web::Strategija 13 – Kupac zvan čežnja” po 13. put otvara svoja vrata u velikom Hypo Centru u Zagrebu, od 8. do 10. ožujka 2012., a ovog puta će ugostiti poslovne ljude iz raznih područja web poslovanja: web portala, web trgovina, odjela online prodaje i marketinga, djelatnika iz turizma i ugostiteljstva koji u svom poslovanju koriste nove tehnologije.

“Ako se i vi prepoznajete u navedenim djelatnostima, a ujedno u svom poslovanju koristite web na inovativan način i tako pospješujete poslovni rast, prijavite se što prije jer su nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije otvorene samo do 27. veljače”, izjavila je Dora Staničić iz organizacije Web::Strategije 13.

Izvođačima najbolje ocjenjenih web-modela, koji su prije toga prošli kroz ruke organizacijskog odbora i na kraju ocjenjivačkog odbora, nagrade će biti svečano uručene na prvom danu konferencije.

Registrirajte se što prije i dođite na konferenciju kao sudionik poslušati stručna predavanja međunarodnih stručnjaka koji tvore izuzetan cjelodnevni program.

Za Zlatnu nagradu Web::Strategije prijaviti se mogu sva poslovna rješenja koja su svojom kreativnošću donijela profit ili na drugi način unaprijedila poslovanje: web portala, web servisa, web shopova, internet bankarstva, online bookinga, payment gatewaya i drugih komercijalnih usluga – u području turizma, zdravstva, telekomunikacija, bankarstva …

Web::Strategija je regionalna konferencija, stoga osim hrvatskih izvođača i njihovih web-modela, mogu se prijaviti projekti iz regije – Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.