Istraživanja pokazuju kako samo 58% djece u Hrvatskoj, u dobi od tri do 13 godina, pije mlijeko za doručak, iako je ono značajan izvor kalcija koji je važan za izgradnju kostiju od najranije dobi.

Stoga je iznimno je važno da djeca usvoje naviku doručkovanja i dan započnu s potrebnim hranjivim vrijednostima nužnima za zdravo odrastanje.

Nesquik napitak idealna je kombinacija izvrsnog okusa i hranjivih sastojaka u samo jednoj šalici.

Jedna šalica Nesquik napitka pomaže nadomjestiti tekućinu pružajući barem 10% preporučenog dnevnog unosa tekućine te je izvor vitamina B1 i B6, vitamina C i folne kiseline.

Osim toga, Nesquik napitci obogaćeni su vitaminom D i magnezijem koji pridonose održavanju normalnih kostiju, kao i željezom koje je bitno za pravilnu funkciju imunološkog sustava. Uz to što je istovremeno ukusan i hranjiv, Nesquik će pomoći da mlijeko vašem djetetu postane najdraži napitak.

Ovo ljeto se rashladite uz hladni Nesquik napitak s okusom jagode. Dovoljno je samo da u šalicu hladnog mlijeka (200 ml) umiješate 2-4 žličice (15 g) Nesquik praha, dodate kockice leda, promiješate i omiljeni napitak je spreman.