Riječ je o potpunoj inovaciji u segmentu hrane za pse

Nedavno provedeno istraživanje tvrtke Nestlé pokazalo je da od svih vlasnika kućnih ljubimaca u Hrvatskoj, njih čak dvije trećine ima psa. A kako su kućni ljubimci i briga za njihovu pravilnu prehranu najveća strast Purine, na hrvatsko je tržište početkom rujna lansiran asortiman PRO PLAN Duo Délice kao potpuna inovacija u segmentu hrane za pse, izvijestili su iz Nestléa.

U Nestlé Purini znaju kako zdravlje vašeg psa bez sreće jednostavno nije dovoljno. Zato je tim veterinara i nutricionista formulirao novi PRO PLAN Duo Délice. Riječ je o proizvodu koji je oblikovan kako bi svojim okusom, mirisom i teksturom, u kombinaciji s hranjivim tvarima, u potpunosti usrećio vašeg ljubimca.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji pripreme, prvi puta se u kombinaciji nalazi i suha hrana i mekani komadići.

PRO PLAN Duo Délice s dvostrukom teksturom kombinacija je hrskavih granula i mekanih, isjeckanih komadića hrane u jednom, koja potiče psa na žvakanje, pri čemu hrskave granule djeluju kao četkica za zube i pomažu smanjiti nakupljanje kamenca.

Pažljivo odabrani sastojci i vlakna pomažu održati zdravlje probavnog trakta vašeg ljubimca. Ovaj inovativan proizvod s dvostrukom teksturom dolazi u tri okusa – govedina, piletina i losos, upotpunjeni rižom, s kojima ćete zasigurno razmaziti svog ljubimca.

Naposljetku, Nestlé Purina istraživanje među uzgajivačima pasa potvrdilo je kako psi uživaju u PRO PLAN Duo Déliceu te da su nakon hranjenja vidno sretniji.

PROMO